Kontakt oss Kjøp billett her

 

 

Våre sponsorer

Stjørdal Motorshow 2023

Velkommen til Stjørdal Motorshow 4.-5. mai 2024

13700 mennesker med stort og smått besøkte oss helgen 6. og 7. mai 2023. Stjørdal Motorshow ble avhold for 4. gang. Denne gangen i Abrahallen som ligger i Malvik kommune, midt i mellom Trondheim og Stjørdal. Stjørdal Motorshow er kjent for å ha høy standard på det som stilles ut og har et bredt spekter av bil, MC, snøscooter, ATV. Lastebil deltok for første gang dette året.

Stjørdal Motorshow! Midt-Norges største motorshow


Hos oss kan du oppleve kjøretøy fra tidlig 1900 tallet og modeller fram til i dag. Det gjør at vi møter alle aldersgrupper og ulike interesser. Barna trives også godt hos oss med ulike aktiviteter. Arrangementet egner seg derfor godt for barnefamilier. 30 firma og mer enn 150 utstillere bidrar til å gjøre dette til et uforglemmelig Motorshow. 

Planleggingen for 2024 har allerede startet og vi har selvsagt som mål å bli enda bedre og slå publikumsrekorden for 2023.

Se vårt bildegalleri fra tidligere år her

Velkommen!

Dette er plassen for alle, store og små, som elsker motor og lyd. Sammen med våre utstillere og firma lager vi Trøndelags råeste motorshow. Her finner man alt for enhver interesse og smak, både bil, lastebil, MC, ATV og snøscooter.

Billetter kjøpes HER eller ved inngangen!

Velkommen!

Våre utstillere

Stjørdal Motorshow legger vekt på å ha en god mix av utstillingsobjekter. Her vil publikum garantert finne noe som interesserer, både for store og små, ung som gammel.

Våre samarbeidspartnere

Stjørdal Motorshow har valgt sine samarbeidspartnere med omhu. Dette er aktører som leverer kvalitetsprodukter som omhandler bil, mc, snøscooter og alt som har å gjøre med motor og lyd.

Vårt formål

Dette er plassen for alle, store og små, som elsker motor og lyd. Sammen med våre utstillere og firma er målet til enhver tid å lage Trøndelags råeste motorshow. Her skal man finne alt for enhver interesse og smak, både bil, MC, ATV og snøscooter.

Møt teamet

Kenneth Hansen

Daglig leder
 

 934 47 355
kennethhansen2013@gmail.com

Ønsker du å være utstiller?

Send oss en forespørsel ved å fylle ut skjemaet. Skriv en kort beskrivelse av kjøretøyet og last opp minst ett bilde.

Ingen fil valgt
hCaptcha