bloggen

VELKOMMEN TIL STJØRDAL MOTORSHOW 6.-7. MAI 2023

Stjørdal Motorshow! Midt-Norges største motorshow

Plassen for alle, store og små, som elsker motor og lyd. Sammen med våre utstillere og firma lager vi Trøndelags råeste motorshow. Her finner man alt for enhver interesse og smak, både bil, lastebil, MC, ATV og snøscooter.

 

12500 mennesker med stort og smått besøkte oss helgen 7. og 8. mai 2022. Stjørdal Motorshow ble avhold for 3. gang. Denne gangen i Abrahallen som ligger i Malvik kommune, midt i mellom Trondheim og Stjørdal. Stjørdal Motorshow er kjent for å ha høy standard på det som stilles ut og har et bredt spekter av bil, MC, snøscooter, ATV. Lastebil deltok for første gang dette året. Hos oss kan du oppleve kjøretøy fra tidlig 1900 tallet og modeller fram til i dag. Det gjør at vi møter alle aldersgrupper og ulike interesser. Barna trives også godt hos oss med ulike aktiviteter. Arrangementet egner seg derfor godt for barnefamilier.  30 firma og mer enn 150 utstillere bidrar til å gjøre dette til et uforglemmelig Motorshow.

 

Planleggingen for 2023 har allerede startet og vi har selvsagt som mål å bli enda bedre og slå publikumsrekorden for 2022.

 

Velkommen!

  • 28.12.2020 - Stjørdal Motorshow 0 Kommentarer
    Velkommen til Stjørdal Motorshow!

    Velkommen til deg som deltaker og utstiller. Dette er plassen hvor mye av kommunikasjonen vil foregå fra oss i Stjørdal Motorshow. Her legger vi ut informasjon om hva som skjer, praktisk info og hvem som deltar. Vi jobber for at dette skal bli det beste motorshowet så langt i en serie av mange i årene som kommer. Vi har noen overaskelser på lur som vi kommer til å avsløre etterhvert. Vi gleder oss og takker for at du bidrar sammen med oss til å gjøre dette til tidenes motorshow i Trøndelag.

    Les mer